|
Post by motorizer on Mar 31, 2024 9:13:07 GMT 1
Yamaha RGX 520 DZ, ubačeni EMG 81/60 Yamaha RGX A2 - obojana, ubačeni potovi i switch Harley Benton SC 450 Vintage Plus, promijenjen sav hardware i obojan headstock. Cort VX-4V - trenutno u fazi bojanja, nakon što sam je iz V oblika prepravio u superstrata
|
|
|
Post by adslammer on May 6, 2024 14:53:47 GMT 1
Motora, vidim da ti i dalje prtljaš po tim gitarama, malo tijelo ovako pa onako Neka, neka samo da se nešto mijenja i isprobava pa svira!
|
|
|
Post by motorizer on May 6, 2024 15:30:56 GMT 1
Motora, vidim da ti i dalje prtljaš po tim gitarama, malo tijelo ovako pa onako Neka, neka samo da se nešto mijenja i isprobava pa svira! a ko i svako veliko dijete, i ja se volim igrat sa alatom (iz Lidla ). u stvari mi to više dođe kao opravdanje zašto i dalje imam 4 gitare. sada ih ovako prepravljene ne mogu prodat ni da hoću ... u stvari mogu ali bi izgubio previše novaca na njima.
|
|
|
Post by strat04 on Nov 13, 2024 8:38:13 GMT 1
Fali tu još pokoja gitara ali na ovome se svira... S lijeva na desno od gore prema dole 🤣 Ibanez RG 350 Ibanez RG 550 Genesis Ibanez RG 550 LTD Ibanez RGR 321 (teško modificirana) Ibanez SR300e Yamaha RGX 420s Ibanez S520 Fender Player Strat Fender Strat FR Fender CC140SCE Squier strat LE Alhambra Z Nature Alhambra 7C PS: Motorizer, ne mogu obrisati ove neuspjele postove.
|
|
|
Post by motorizer on Nov 13, 2024 11:00:33 GMT 1
riješeno! inače, provjeri da li imaš u desnom gornjem uglu posta onaj mali "zupčanik"? ako imaš, onda klik na njega, pa "Moderate", pa "Delete post". trebao bi imati tu opciju kao mod, ako nema, javi pa ću provjeiriti što je sa pravima. lijepu si ergelu prikupio
|
|
|
Post by afrofeet on Nov 13, 2024 11:37:03 GMT 1
Solar A1.6 sa Evertuneom. Evertune mi je zakon, pogotovo za snimanja, drži štim zauvijek i odlično intonira. Malo treba jači vibrato (jer evertune kompenzira), ali se navikneš. Jako lijepo se svira, super pod prstima, stainlees steel pragovi. Washburn X100b (daščara, ali zapravo jako se lijepo svira, jedino loši magneti, trebalo bi to promijenit i gitara vrh). Jackson Kelly js30 (samo daščara , kupio je samo zbog izgleda).
|
|
|
Post by strat04 on Nov 13, 2024 16:00:28 GMT 1
riješeno! inače, provjeri da li imaš u desnom gornjem uglu posta onaj mali "zupčanik"? ako imaš, onda klik na njega, pa "Moderate", pa "Delete post". trebao bi imati tu opciju kao mod, ako nema, javi pa ću provjeiriti što je sa pravima. lijepu si ergelu prikupio Imam ja taj "zupčanik" ali ne funkcionira. 🤷♂️
|
|
|
Post by motorizer on Nov 13, 2024 16:58:51 GMT 1
Solar A1.6 sa Evertuneom. Evertune mi je zakon, pogotovo za snimanja, drži štim zauvijek i odlično intonira. Malo treba jači vibrato (jer evertune kompenzira), ali se navikneš. Jako lijepo se svira, super pod prstima, stainlees steel pragovi. View Attachment baš bi volio probat te Solare, čine mi se izvrsne gitare.
|
|
|
Post by motorizer on Nov 13, 2024 16:59:20 GMT 1
Imam ja taj "zupčanik" ali ne funkcionira. 🤷♂️ ok, riješit ću to.
|
|
|
Post by gajba on Nov 13, 2024 18:44:04 GMT 1
Jackson SL2p
Vrat ugodan za sviranje,prsti idu kao kroz putar,nemam zamjerke na ništa.
Fender Telecaster Standard
Koristim je za sve šta nije metal,također nemam zamjerke.
Jackson JS22
Jeftinjara,ništa pametno,stavio unutra EMG 81 na bridge s prethodne gitare,koristim je za tegliti okolo kada nije bitno hoću li lupiti s njom u zid ili upiknuti nekoga u oko.
Aukustična Fender CD110,kad zatreba tu je,prošla sve i svašta,izubijana al se drži.
|
|
|
Post by afrofeet on Nov 14, 2024 9:37:59 GMT 1
Solar A1.6 sa Evertuneom. Evertune mi je zakon, pogotovo za snimanja, drži štim zauvijek i odlično intonira. Malo treba jači vibrato (jer evertune kompenzira), ali se navikneš. Jako lijepo se svira, super pod prstima, stainlees steel pragovi. View Attachment baš bi volio probat te Solare, čine mi se izvrsne gitare. Ja sam baš zadovoljan. Riskirao sam sa Evertuneom, nekima jednostavno ne legne, meni je super. Trebao se malo naviknuti (vjerojatno kao i na npr. floyd rose). Vjerojatno za neki finiji blues nije i za one koje vole suptilni vibrato, ali za metal i studijski rad je odličan. Što se tiče floyda, pretpostavljam da se isplati uzeti gitaru jedino sa neki originalnim floyd rose, vidim da tu ima više nekih opcija. Nisam još uvijek stavio ruku na neki tremolo.
|
|
|
Post by afrofeet on Nov 14, 2024 9:41:37 GMT 1
btw ti Ibanez Edge tremola bi trebali biti dobri?
|
|
|
Post by strat04 on Nov 14, 2024 22:07:22 GMT 1
btw ti Ibanez Edge tremola bi trebali biti dobri? Bolji od original Floyd Rosea...
|
|