|
Post by Kapetan on Apr 23, 2024 19:29:58 GMT 1
Laid Back Bakerman original A vidi ovu verziju Motorizeru, ova je tek jaka, samo mi je žao da nema adekvatnog videa. Ali ova verzija će se i tebi posebno svidjeti; kako praši na gitari i obojica pedaliraju na pedalama.
|
|
Rudi
Moderator
|
Post by Rudi on Apr 24, 2024 7:46:28 GMT 1
Ova stvar nam je nekako promakla kroz godine, ali vrijedi ju poslušati...
|
|
|
Post by motorizer on Apr 24, 2024 18:57:05 GMT 1
Laid Back Bakerman original A vidi ovu verziju Motorizeru, ova je tek jaka,
kad smo kod Laid back-a, i ovaj njihov hitić je bio dobar.. evo jedna dobra naša easy going sunčano-ljetna...
|
|
|
Post by Kapetan on Apr 24, 2024 19:50:08 GMT 1
kad smo kod Laid back-a, i ovaj njihov hitić je bio dobar.. A kad već izvlačimo bijesne hitove iz disco clubova, može onda i White Horse !
a za ljubitelje pedala ovako:
P.S. Edit: Kliknite gore, gledajte na YouTubeu.
|
|
|
Post by motorizer on Apr 25, 2024 16:22:56 GMT 1
a bi li itko onako na slijepo rekao da je ovo ABBA? a?
|
|
ocd
Member
|
Post by ocd on Apr 26, 2024 8:07:53 GMT 1
|
|
ocd
Member
|
Post by ocd on Apr 30, 2024 8:35:09 GMT 1
|
|
ocd
Member
|
Post by ocd on May 1, 2024 7:12:21 GMT 1
Povodom dana onih koji proizvode i rade.
|
|
|
Post by Kapetan on May 1, 2024 10:48:35 GMT 1
A ovo je jedna posebna prvomajska...
|
|
|
Post by blackjack on May 1, 2024 12:14:38 GMT 1
Može i ova.
|
|
|
Post by motorizer on May 1, 2024 12:31:00 GMT 1
kad je tako, eto onda jedna udarničko-prvomajska i od mene...
|
|
|
Post by beerman on May 1, 2024 20:41:35 GMT 1
ako netko ima želju zabaviti se skidanjem po sluhu nekih vrlo lijepih melodija, evo materijala. Kome je problem svirati fingerstyle, može svirati i samo glavnu melodiju. Ovo je više za akustičare, ali možete i na električnoj. Ne znam kako se stavlja video ovdje pa sam stavio samo link, može to Motorizer riješit
|
|
|
Post by motorizer on May 1, 2024 21:23:24 GMT 1
video sređen, ujutro kad budem kraj PC-a ću sastavit upute za ubacivanje videa i slika sa screenshotovima.
a mislim da sam u cpanelu čak negdje vidio opciju da ih forum automstski prepozna, pa ću bacit oko i na to...
|
|
|
Post by adslammer on May 7, 2024 14:53:38 GMT 1
Iskreno jako puno ZZ Topa sam slušao u zadnje vrijeme, nekako me vratilo na sjećanje kada me stari otfurao na prvi koncert stranog izvođača. Bilo je to 24.10.2002. meni 12 godina i sretan ko svatko malo dijete kada dobije što želi. Dan danas se sjećam tih bradonja kako su napunili dvoranu svojim texaškim southern rockom. Pa evo jedna meni draga od njih:
Ovo je ja mislim jedina snimka showa s te turneje pa da vidite kako je to izgledalo i zvučalo tada:
|
|
|
Post by adslammer on May 7, 2024 15:03:08 GMT 1
Još jedan bend ili pjesma koja me opsjeda u zadnje vrijeme pa i sam gitarist koji je imao savršen sound pogotovo za to doba, a i svirački je baš bio jako ritmičan i inovativan s akordima što se meni uvijek sviđa kod gitarista. Riječ je o Tom Robinson bendu i gitaristu Danny Kustowu. To je bila jedna od pjesama koja je napravljena na prijelazu iz punka u novi val i utjecala dosta i na glazbu za vrijeme dok se moj stari njome bavio i tako sam u biti i doznao za nju. Jako je zabavna za svirati pa svakako preporučam probati ju skinuti!
A evo i edicije samo original gitare s ploče, izbacio je bend to na stranici kada je Danny iznenada preminuo od upale pluća.
|
|