frus
Moderator
|
Post by frus on May 10, 2024 15:31:42 GMT 1
Bok ljudi! Sori sto se nisam stigao "properly" predstaviti, budem sigurno ovih dana, ali sam danas samo htio okaciti najavu za koncert svog benda koji je danas Zovemo se Jim Lizard i sviramo, pogadjate, The Doors tribute Evo najave, danas u petak 10.05. u Bikers Beer Factory oko 22:00 http://instagram.com/p/C6tjR-4Py9E Bit ce nam drago ako dodjete!
|
|
|
Post by motorizer on May 10, 2024 16:09:42 GMT 1
opaaa Frus! Frus je inače staaari forumaš, još iz vremena gitare.info, vrsni poznavalac i gitara i pojačala. žao mi je što nisam bliže, vrlo rado bi došao to poslušati... i slobodno drugi put ubaci u "Najave koncerata" kada svirate i u "Prijateljske sajtove" kad budete imali kakav FB ili slično.
|
|
|
Post by beerman on May 10, 2024 17:48:19 GMT 1
Bit će sigurno dobra atmosfera, ali treba imat društvo, nezgodno je doći sam, a i nezgodno je ići kući usred noći nakon konzumiranja vatrene vode
|
|
|
Post by adslammer on May 14, 2024 14:36:40 GMT 1
Ma doći na takav koncert nikad nisi sam, makar je Frus tu Bio sam na Frusovom koncertu istog benda i nekih prijašnjih i mogu preporučiti da kad god ste u prilici da odete na koncert njegovog benda da čujete kako se gitara treba svirati te možda i jednako bitno, kako treba zvučati!
|
|
frus
Moderator
|
Post by frus on May 14, 2024 15:49:35 GMT 1
You're making me blush now
|
|
|
Post by adslammer on May 15, 2024 9:14:26 GMT 1
Ma neka, nije bez pokrića, samo reci ti nama jel imaš još koji bend ili sviraš samo Doorse?
|
|
frus
Moderator
|
Post by frus on May 15, 2024 11:10:25 GMT 1
Trenutno samo Doorse Evo malo atmosfere od petka
|
|
|
Post by motorizer on May 15, 2024 12:08:00 GMT 1
Ma doći na takav koncert nikad nisi sam, makar je Frus tu Bio sam na Frusovom koncertu istog benda i nekih prijašnjih i mogu preporučiti da kad god ste u prilici da odete na koncert njegovog benda da čujete kako se gitara treba svirati te možda i jednako bitno, kako treba zvučati! i ja sam prije nekih 20-ak godina bio na koncertu Frusa, dok za njega nisam znao, niti sam uopće mislio da ću ja ikada svirati gitaru... bio je to bend Dijabaz ako se dobro sjećam, svirka na nekom moto-partiju u Ivanić gradu iz vremene dok sam bio bajker.
|
|
|
Post by motorizer on May 15, 2024 12:12:57 GMT 1
Trenutno samo Doorse Evo malo atmosfere od petka cool , odlično to zvuči. i vokal je odličan..
|
|
frus
Moderator
|
Post by frus on May 15, 2024 20:14:37 GMT 1
i ja sam prije nekih 20-ak godina bio na koncertu Frusa, dok za njega nisam znao, niti sam uopće mislio da ću ja ikada svirati gitaru... bio je to bend Dijabaz ako se dobro sjećam, svirka na nekom moto-partiju u Ivanić gradu iz vremene dok sam bio bajker. Haha daaaa potpuno točno A dosta smo svirali po motorijadama
|
|