|
Post by Kapetan on May 7, 2024 18:51:33 GMT 1
Umjesto neka ti bude Dakle, to savjetujem za prvu rečenicu, i piši na hrvatskom to je pod obavezno, a možeš dodati još rečenicu dvije, samo nemoj više spominjati gitare ni forum, odredi još par keyworda koje želiš napasti, spomeni ih ne više od jednom.
|
|
|
Post by Admin on May 8, 2024 6:51:38 GMT 1
Kapetane, puno ti hvala na savjetu . inače sam sasvim tanak u tim stvarima koje se tiču weba. pokušati ću pronaći to što si naveo, ali vjerojatno ću imati dodatnih pitanja za tebe jer nisam siguran da uopće znam o čemu točno pričaš i kako do toga doći. sve što sam do sada podesio u vezi opisa foruma je ovo:
|
|
|
Post by Kapetan on May 8, 2024 9:15:30 GMT 1
Dobro si to sve podesio, tako i meni izgleda. No ovi su tagovi koje ja spominjem (a koje i Google gleda (klikni Ctrl+U)) ipak negdje na drugom mjestu, izgleda. Ipak, ne bi trebali biti dalje od nekakvog tvog admin panela tamo, i to pri glavnim podešavanjima. Naravno, nije sad to život i smrt, glavno je da je Forum krenuo, a kad nađeš ovaj settings; makni i ono ' Home' kao prvu riječ u titleu.
Easy, na dobrom si putu, i Kapetan će biti podrška.
|
|
|
Post by motorizer on May 8, 2024 11:04:49 GMT 1
Easy, na dobrom si putu, i Kapetan će biti podrška. puno hvala Kapetane, cijenim to
|
|