|
Post by motorizer on May 19, 2024 8:17:00 GMT 1
pa Kapetane, nadmašio si sva očekivanja sa ovim uratkom
|
|
|
Post by beerman on May 19, 2024 8:50:10 GMT 1
ne mogu skužiti koja je ono stvar od 4:20 do 4:28, možeš pomoći Kapetane
|
|
|
Post by Kapetan on May 19, 2024 9:50:35 GMT 1
pa Kapetane, nadmašio si sva očekivanja sa ovim uratkom Hvala hvala dragi i ‘štovani kolege. ne mogu skužiti koja je ono stvar od 4:20 do 4:28, možeš pomoći KapetaneVjerojatno misliš na insert iz filma ‘ Od sumraka do zore’ to su Tito & Tarantula, svi samo legenda do legende u ovom mashupu. Slični detalji o spotu dostupni su na YouTubeu (Watch on YouTube), tu postoji i timestamps s imenima, označenim vremenima pojavljivanja i linkom na iste. Ispravno ste ubrali da se ovdje i Kapetan Bačvica pojavljuje - na Bačvicama.
A drugi put... neće bit' bolje, ali će bit zanimljivo.
|
|
|
Post by Kapetan on May 20, 2024 17:19:29 GMT 1
Dragi kolege Forumaši, veseli me da vam se ovo stvarno svidjelo pa imam i nove YT pretplatnike i s ovog Foruma. Njemu posebno hvala, neću ga imenovat' jer ne znam bili on to htio, mada to nije moj bivši prijatelj Motorizer, ali neka, on me je dovoljno iznevjerio valjda, i bolje je ovako, širiti vidike.
|
|
|
Post by motorizer on May 20, 2024 18:40:37 GMT 1
Kapetane dobri&pošteni, nisam te ja iznevjerio, ti si meni drag i neko koga poštujem, samo treba malo strpljenja i sve će bit ok... postoje stvari koje se ne vide, pa nekad ne treba odma donosit sud.
|
|
|
Post by Kapetan on Jul 14, 2024 15:10:36 GMT 1
Evo i zadnji video koji će zaključiti barem za sada ovu seriju mashupova s moje strane. No mišljenja sam, barem ja, da je i ovaj mashup poseban, tim više što pjeva na jeziku koji razumijemo iz prve, to je Oliver Mandić uz potporu Grandmaster Flasha: Ako lažem tu me seci by Kapetan Bačvica. Nisam mislio ovo zaključivati danas, ali možda je i bolje, jer ne znamo što će biti sutra, a možda i danas. Moguće i ne budemo tu?
|
|