|
Post by blackjack on Apr 3, 2024 8:53:41 GMT 1
Ima li neka ikonica za vidjeti nove postove od zadnje posjete forumu?
|
|
|
Post by motorizer on Apr 3, 2024 9:48:56 GMT 1
pokušati ću nešto pronaći u konfiguraciji foruma da se doda posebna ikonica za nešto takvo. za sada ima samo opcija "Recent posts" u donjem lijevom uglu početne stranice, ali ona pokazuje sve postove skupa sa tekstom, ne samo naslove od zanje posjete.
|
|
frus
Moderator
|
Post by frus on May 6, 2024 19:41:41 GMT 1
Pliz obavezno, pogotovo da ti skoči na prvi novi post u topicu kojeg otvoriš. Inače je jako zamorno tražiti di si stao
|
|
|
Post by Admin on May 7, 2024 10:01:14 GMT 1
Pliz obavezno, pogotovo da ti skoči na prvi novi post u topicu kojeg otvoriš. Inače je jako zamorno tražiti di si stao gledao sam i nisam našao tu opciju u postavkama, ali nisam siguran da li sam je slučajno prekrio kada sam mijenjao boje i izgled foruma. u svakom slučaju ću kontaktirati support od foruma (Proboards) pa ćemo nešto smisliti. mislim da ne bi trebalo biti problema jer to spada u osnovne stvari.
|
|
|
Post by Admin on May 7, 2024 10:03:30 GMT 1
|
|
|
Post by Admin on May 7, 2024 15:58:56 GMT 1
dobio sam odgovor od supporta. to funkcionira ovako: - klikne se na "Recent threads" (na dnu lijevo ili vrhu u sredini na glavnoj stranici, svejedno) - teme (thread) sa novim postovima od zadnjeg posjeta će ispred naslova sa lijeve strane imati ikonicu "New". - ako se želi otići na prvi nepročitani post u toj temi, klikne se na "New" (crveni krug) - ako se želi otići na prvi post u temi, klikne se na naslov teme (zeleni krug) - ako se želi otići na zadnji nepročitani post u toj temi, klikne se na prazno mjesto označeno plavim krugom. znači nije točno i praktično kao što smo se navikli na gitare.info, ali može poslužiti.
|
|