|
Post by afrofeet on Oct 13, 2024 11:53:00 GMT 1
Evo jedne nove. Ovo sam još prošle godine nešto snimao pa nikako da konkretiziram u nešto.
Počinje nekako old school žestoko u stilu Yngwiea (al ovo je verzija za siromašne :-D), stvaranje nekakve tenzije sa harmonic minor skalom i onda od sredine prema kraju kreće raspuštanje tenzije u stilu neke power ballade iz osamdesetih. Čak sam neki fini melodični solo uspio (melodičan za moje pojmove) sklopit.
|
|
motorizer
Global Moderator
Member is Online
|
Post by motorizer on Oct 13, 2024 14:39:09 GMT 1
svirka i zvuk gitare su za 10... jedino nisam na prvo slušanje uspio baš pohvatat ritam i bubanj, malo su me zbunili, al preslušat ću to još pat puta u miru kad mi budu slušalice pri ruci. bravo Afro
|
|
|
Post by afrofeet on Oct 13, 2024 16:56:57 GMT 1
Je ritam je netipican, al to sam eksperimentirao sa mjerama. teze je i svirat jer je mjera 5/4 (inace tipicno i najcesce je 4/4).
|
|
motorizer
Global Moderator
Member is Online
|
Post by motorizer on Oct 14, 2024 9:03:44 GMT 1
da, ritam je skroz jeben... u pozitivnom smislu. što više slušam snimku, sve mi je bolja i bolja.
pa sam poslušao nakon toga ponovo onu prošlu "Temple of Ptah". stvarno imaš potencijala, Mejdeni te se ne bi posramili... bezzaebancije.
|
|
|
Post by afrofeet on Oct 16, 2024 7:47:18 GMT 1
Hvala, ali nećemo pretjerivat
|
|
motorizer
Global Moderator
Member is Online
|
Post by motorizer on Oct 16, 2024 14:17:02 GMT 1
pa ne pretjerujem ni najmanje, tako ja to iskreno percipiram. evo uzmi Temple Of Ptah... da se doda nekakav kvalitetan tekst i vokal, to su čisti Mejdeni i to u svom dobrom izdanju, puno boljem nego polovina stvari koje su nastale nakon "Brave new world" albuma. sve je tu, i razvijanje teme, i dinamika i prijelazi i zvuk...i ono najvažnije, taj sveukupni posebni Mejdenovski "štih". naravno moglo bi se to još doraditi, ali kad se uzme u obzir da je tvoja snimka one-man-show, malo je reći da je izvrsna. tri benda stvarno obožavam i preslušao sam ih milijun puta: Mejdeni, Motorhead i Slayer. zato smatram da znam o čemu govorim, i da imam uopće pravo razbacivat se sa ovako "hrabrim" izjavama
|
|
|
Post by gajba on Oct 24, 2024 10:42:48 GMT 1
Sad sam tek poslušao,baš je dobra stvar
|
|
|
Post by afrofeet on Oct 24, 2024 11:03:29 GMT 1
Hvala, hvala :-D
|
|