|
Post by beerman on Oct 21, 2024 17:27:06 GMT 1
Stavio si sedam svojih videa i reakcija je minimum. To je problem na ovom forumu jer nema dovoljno kolegijalnosti. Svakome je važno samo što je njemu važno, kao što je to opjevano u jednoj poznatoj pjesmi. Svaka ti čast, pokazao si svoj lik i djelo i meni to puno više znači nego opći dojam o toj izvedbi, znam da to može i puno bolje ako ti to hoćeš
|
|
|
Post by dusansk on Oct 21, 2024 18:58:35 GMT 1
Tamo, nekako '86.-'87. sam ja još bio živ i tada bi sve to zvučalo drugačije ... Poslije toga manje-više kesa bez mesa. Hvala na lijepim riječima.
|
|
|
Post by motorizer on Oct 21, 2024 23:40:48 GMT 1
Beermane, tako je na žalost na skoro svim forumima, ne samo na ovom. al jebatga, bitno je ne dat se i gurat naprijed unatoč tome.
e da, i drago mi je da si se i ti javio, nije te bilo zadnje vrijeme pa sam pomislio da si odustao...
|
|
|
Post by beerman on Oct 22, 2024 7:15:07 GMT 1
Nisam odustao od sviranja, svaki dan si nešto odsviram samo što je sad akustična gitara više u rukama nego električna, nekako mi je praktičnije s njom se igrati. Nema me jer ne znam više što da pišem. Ovdje se najviše piše o pedalama i toj tehnici oko toga, a tu nemam što puno reći jer se ne razumijem previše u to. Pozdrav svima
|
|
|
Post by adslammer on Oct 25, 2024 18:54:11 GMT 1
Da bi izbjego te crte od turpije, kupi mini čelične četkice i njima svako toliko očisti turpiju dok radiš, ili ako su baš duboki, onda pređi na finju i kvalitetniju turpiju. To i radim, ali uvijek bude nešto tih sitnih crtica. Nekoć sam brusnim polirao samo uzduž vrata, ali kako sam skužio da su mi nekad te crtice ostajale sam počeo prvo uzduž pragova (po bokovima) proći s 400 pa do 1000, a onda tek uzduž vrata. Ali to mi je malo tlaka pa sam mislio da imate neko bolje-brže rješenje.
|
|
|
Post by adslammer on Oct 25, 2024 19:04:37 GMT 1
Gitara mi se čini da je fino sređena, zvuči dobro, drive nije skroz po mom ukusu, ali nije ni loše, a svirka je solidna, vjerujem da je nekoć bila bolja!
|
|
|
Post by motorizer on Oct 25, 2024 23:31:27 GMT 1
Da bi izbjego te crte od turpije, kupi mini čelične četkice i njima svako toliko očisti turpiju dok radiš, ili ako su baš duboki, onda pređi na finju i kvalitetniju turpiju. To i radim, ali uvijek bude nešto tih sitnih crtica. Nekoć sam brusnim polirao samo uzduž vrata, ali kako sam skužio da su mi nekad te crtice ostajale sam počeo prvo uzduž pragova (po bokovima) proći s 400 pa do 1000, a onda tek uzduž vrata. Ali to mi je malo tlaka pa sam mislio da imate neko bolje-brže rješenje. ja koristim ovo www.thomann.de/intl/hosco_h_fpr_set_polishing_rubbers.htm
|
|