|
Post by adslammer on Sept 26, 2024 14:21:53 GMT 1
To su ti quick konektori, sve je u redu ako ne guraš taj pickup i kabel gdje nema mjesta ili se ne ušteka dovoljno dobro i slično. To su izmislili da ljudi ne bi trebali lemiti, tj. da oni koji ne znaju mogu sami zamjeniti, samo moraju onda kupiti dijelove na quick konekt koji naravno koštaju malo više. Staro dobro lemljenje je majka, pogotovo ako radi onaj koji se u to razumije.
|
|
|
Post by carver on Sept 29, 2024 23:55:02 GMT 1
To su ti quick konektori, sve je u redu ako ne guraš taj pickup i kabel gdje nema mjesta ili se ne ušteka dovoljno dobro i slično. To su izmislili da ljudi ne bi trebali lemiti, tj. da oni koji ne znaju mogu sami zamjeniti, samo moraju onda kupiti dijelove na quick konekt koji naravno koštaju malo više. Staro dobro lemljenje je majka, pogotovo ako radi onaj koji se u to razumije. Strat04 mi je u Osijeku. Već sam ga trebao kontaktirati (javio mi se na pm) i odnijeti mu Ibanez zbog floyda i sređivanja gitare, pa ću mu ponijeti i bas, neka to polemi, da se opet ne odvoji. Odreže tu glavu i žice drito na listove magneta. Nego, zanimljivo mi je što sam sam otkrio problem, pored toliko "stručnih" prijedloga od kolega forumaša, a jednom sam u životu "otvorio gitaru."
|
|