Rudi
Moderator
|
Post by Rudi on Jun 19, 2024 11:03:11 GMT 1
'Nova era benda DEEP PURPLE započinje s novim albumom =1. To je prvi album Deep Purplea na kojem je sudjeluje gitarist Simon McBride, koji je preuzeo funkciju Stevea Morsea, koji je napustio bend 2022. Album izlazi 19.07. !!! Deep Purple are not just a band, they are an idea, a way of making music, a concept that expands and crosses time and space.
|
|
|
Post by adslammer on Jun 20, 2024 13:21:11 GMT 1
Bio sam 2010. u domu sportova (4. put u Zagrebu) i 2017. u areni Zagreb (5. i posljednji put) na njihovom koncertu. Oba puta u prvim redovima. Na prvom koncertu sam prvi i zadnji put bio sam na koncertu bez ikakvog društva jer nitko nije mogao niti bio raspoložen da ide sa mnom. Sjećam se da je Ian pjevao još dosta dobro, jedino Child in time nije pjevao jer je izjavio ako to želite pripremite bolnička kola pored pozornice. Sjećam se da smo bili jako dobra publika da su odradili dva bisa, a evo i setliste www.setlist.fm/setlist/deep-purple/2010/dom-sportova-zagreb-croatia-1bd4310c.htmlInače na tom koncertu sam umalo ulovio trzalicu od Morsea, no međutim na drugom koncertu bio sam s društvom i frend je ulovio ju. Na koncertu u areni se čulo da je Ian već slabijih glasovnih mogućnosti te su odsvirali 2-3 pjesme manje, ali i dalje su odradili solidan show, a setlista je bila sljedeća: www.setlist.fm/setlist/deep-purple/2017/arena-zagreb-zagreb-croatia-43e783cf.htmlNadam se da će novi gitarist opravdati veličine poput Blackmorea i Morsea!
|
|
Rudi
Moderator
|
Post by Rudi on Jul 3, 2024 9:38:47 GMT 1
Novi album ‘=1’ izlazi uskoro. ‘Lazy Sod’ , treći singl sa albuma je upravo vani!!!
|
|
|
Post by motorizer on Jul 8, 2024 14:28:25 GMT 1
neka staaaaarih rokera nego, Gilan mi sada masu sliči na glumca Bill Murray-a
|
|
|
Post by adslammer on Jul 8, 2024 19:22:33 GMT 1
A praše još i malo su se prilagodili glazbeno vremenu, ali ostao je đir DP-a
|
|